Kledingpas

Deze Kledingpas, bestemd voor het aankopen van kleding kan uitsluitend aangevraagd worden door een hulpverlener van een professionele organisatie. Alleen als deze hulpverlener het aanschaffen van kleding daadwerkelijk urgent noodzakelijk vindt, kan er een aanvraag via het aanvraagformulier worden aangevraagd. Als Haagse burger kunt u zelf geen aanvraag indienen hiervoor.

Wanneer kun je de Kledingpas gebruiken in de winkels?

De kledingpas moet eerst door SFDH geactiveerd worden voordat u er mee kunt betalen in een geselecteerde winkel. U kunt ons daarover mailen of bellen. In de brief die u bij de Kledingpas heeft ontvangen staat tot wanneer de pas te gebruiken is.

Kledingpas verloren?

Dat is helaas jammer, want de pas wordt maar éénmalig verstrekt! Een nieuwe aanvragen gaat niet.

Moet ik het gehele bedrag dat op de kledingpas staat in één keer besteden bij een winkel?

Nee, u kunt het bedrag in gedeelten besteden. U kunt bijvoorbeeld op de ene dag kleding kopen en op een andere dag in dezelfde of een andere winkel verder winkelen.

Bij welke vestigingen van de deelnemende winkels kan ik met de pas terecht?

Klik op deze link voor een overzicht van alle vestigingen van de deelnemende winkels waar u met de kledingpas kleding kunt kopen.

Kan ik met de kledingpas ook via de webshop van de aangesloten winkels kleding kopen?

Nee, u kunt met de kledingpas alleen betalen bij de kassa van de deelnemende winkels.

Saldocheck.

U kunt hier kijken hoeveel saldo er (nog) op de pas staat.

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een mail naar: info@socialefondsendenhaag.nl Vermeld daarbij altijd uw naam en telefoonnummer. Uw hulpverlener kan ons er ook over benaderen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.